VeChain-prijs heeft een probleem, omdat VET-beren momentum opbouwen voor een brute capitulatie

VeChain-prijs heeft een probleem, omdat VET-beren momentum opbouwen voor een brute capitulatie

VeChain-prijs bouwt voort op de uitbraak van een berenvlagpatroon op 5 juli.

Verankerde VWAP speelt sinds 29 juni een belangrijke rol bij het indammen van rebound-pogingen.

VET 50-daags eenvoudig voortschrijdend gemiddelde (SMA) zal de komende week een bearish Death Cross-patroon veroorzaken.

 

De VeChain-prijs construeerde een berenvlagpatroon na het dieptepunt van 22 juni, waardoor de cryptocurrency vanaf 3 januari naar de weerstand werd gebracht die werd geschetst door de 200-daagse SMA en de verankerde VWAP. Onder het gewicht van de stevige weerstand brak VET op juli uit het patroon. 5 en registreert vandaag een overtuigend vervolg. Onder de huidige prijsstructuur zal de VeChain-prijs naar verwachting ten minste het dieptepunt van 23 mei of 22 juni testen en mogelijk 60% dalen ten opzichte van de patroondoorbraak. Koers ADA is gestegen.

 

 

Prijsstructuur VeChain wijst op meer problemen voor beleggers

De VeChain-prijs boekte een winst van 4% in het tweede kwartaal, ondanks een daling van 85% op het dieptepunt van 19 mei, wat een interessant verhaal creëerde in het cryptocurrency-complex. Desalniettemin is beroepsonderwijs en -opleiding ondermijnd door distributie sinds het dieptepunt van 19 mei en heeft het onlangs de steun van de 200-daagse SMA op $ 0,091 en de Anchored VWAP van 3 januari op $ 0,088 niet erkend, in plaats van te beschouwen als weerstand.

 

Vanaf het dieptepunt van 22 juni van $ 0,059 tot 4 juli herstelde de VeChain-prijs zich, maar zette een corrigerende structuur uit die werd ondersteund door een volumeprofiel dat op positieve dagen geen bovengemiddelde volumeniveaus bereikte. Het resultaat was een VET-uitbraak van een bear flag-patroon op 5 juli, met een daling van 5% en vandaag bevestigd met een daling van 7% op het moment van schrijven.

 

Ondersteuning prijs

Het berenvlagpatroon heeft een gemeten beweging van 60%, waardoor $ 0,035 wordt vastgesteld als het VET-prijsdoel. Om zo’n grote daling te bereiken, moet de VeChain-prijs de ondersteuning overtreffen die wordt gegenereerd door het dieptepunt van 23 mei van $ 0,065, het dieptepunt van 22 juni van $ 0,059, de crash van 19 mei van $ 0,042 en ten slotte het Fibonacci-retracementniveau van 78,6% van het voorschot van 2021 voor $ 0,039. Live Holo koers bekijken online mogelijk.

 

Een meer realistisch resultaat voor de VET-bear flag-resolutie is een test van het dieptepunt van 22 juni van $ 0,059, wat neerkomt op een verlies van ongeveer 20% ten opzichte van de huidige prijs. Als de verkoop voorbij dat niveau versnelt, kan de VeChain-prijs in de verleiding komen om het dieptepunt van 19 mei van $ 0,042 te testen, maar dat zou alleen gebeuren als het cryptocurrency-complex een grote golf van verkoopdruk ondervindt.

 

Mocht de VeChain-prijs onder het dieptepunt van 22 juni komen, dan is een bullish momentumdivergentie op de dagelijkse Relative Strength Index (RSI) iets om op te letten. Het zou de uitputting van de verkoopdruk erkennen.

 

Dagelijkse afsluiting

Om te breken met het bearish verhaal, heeft de VeChain-prijs een dagelijkse afsluiting nodig boven de verankerde VWAP op $ 0,088 en de 200-daagse SMA op $ 0,091. VET zou echter snel worden geconfronteerd met de dalende 50-daagse SMA van $ 0,101, die op weg is om in minder dan een week onder de 200-daagse SMA te komen, wat een bearish Death Cross-patroon teweegbrengt.

 

Het prijsmomentum van VeChain is duidelijk neerwaarts gericht na de daling van vandaag van 7%. Bears hebben de controle over het digitale activum beweerd, en als de lagere stuwkracht verder aan kracht wint, kan VET worden geconfronteerd met een brutale daling van 55% ten opzichte van de huidige prijs.

 

Iets om in gedachten te houden is dat het beroepsonderwijs en -opleiding van 21 juni tot 22 juni met ongeveer 40% is gedaald.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.